På Spøttrup Middelalder Borgs traditionsrige julemarked er hyggen i top med julemusik, godter, alskens spændende boder med juletilbud og en rigtig nisse!

Snart går den gamle middelalderborg Spøttrup i hi, men inden da afholdes der traditionen tro det årlige store og hyggelige julemarked. I år søndag den 3. december fra kl. 10 til 16.

Det er jo den søde juletid, og i den hyggelige borggård breder julens dufte sig. Brændte mandler og lækre karamelliserede æbler blander sig med den dejlige duft af friskbagt brød fra Sevel Bageri i kælderen. Der sælges flotte juletræer og grønt til en billig penge.

Inde på Borgen kan vi præsentere boder med alt lige fra julepynt og smykker, strik og strømpenisser, filt og kryddersnaps, sjove loppefund og lækre chokolader, antikviteter og malerier, pileflet og kryddersalt, blomsterdekorationer, honning og meget, meget mere.

Først på eftermiddagen kommer Håndværkerkoret fra Nykøbing og underholder med dejlige julesange.

Hele dagen går Spøttrup Middelalder Borgs egne nissebørn rundt med lidt godt i kurven til alle børn. Nissefar ”ham selv” kommer skam også! Nissefar fortæller julehistorier og giver børnene lov til at komme op på knæet og fortælle om deres juleønsker. Og hvis knæet kan holde til det, så må de voksne også gerne prøve…….
Trænger man til at få varmen, så er der tændt godt op i pejsen på Café Borgen, hvor der også serveres gløgg og æbleskiver.

Vi håber selvfølgelig, at sneen daler blidt ned over den gamle Borg. Men skulle det glippe, så kan I alligevel godt forberede jer på en ekstremt julet dag på Spøttrup Middelalder Borg den 1. søndag i advent.
Det bliver et stort og flot julemarked, hvor der er hygge og julestemning nok til alle – så tag bare hele familien med!

Entré:
Børn (0-17 år): Gratis
Voksne: 20,- kr.

For yderligere oplysninger kontakt:
Museumsinspektør Sam Wullum
T: 4018 0624
M: sawu@muserum.org

Location: MUSE®UM Spøttrup Middelalderborg, Borgen 6A, 7860 Spøttrup