Museumsbutikken ved Spøttrup Borg

Velkommen til Borgens flotte museumsbutik, hvor du kan finde rigtig mange spændende varer. Temaet for vores udvalg af varer er middelalderen, samt ting som relaterer sig til æbler, da Borgen ligger ved Rødding Æblets By.

I butikken kan du finde
Vores egen Spøttrup Borg øl, som blandt andet kan købes i en gaveæske med tilhørende afladsbrev.

Vi har forhandling af special kunstværker i glas af Tina Lofstad, Glaspusteriet i Viborg, som også fremstiller unikke ting kun til Spøttrup Borg bl.a. glasæbler og små dramglas.

Breinholts Bitter er en specialsnaps, som er lavet med baggrund i krydderurter fra vores lægeurtehave. Viskum Snaps har stået for fremstillingen, men sælger kun bitteren fra Spøttrup Borg.

I lægeurtehaven står ligeledes bistader, som giver vores udsøgte honning.

Alle produkterne kan købes særskilt eller i en flot gavekurv, som kan gives til en hver lejlighed både til herren og fruen.

Ligeledes har vi et stort sortiment i bøger med relation til museets historie, special legetøj med vægt på Middelalderen, forskellige souvenirs, plakater, is, slik og andre spændende livstilsprodukter mv.

Museumsbutikken indeholder ligeledes Spøttrup Turistinformation, hvor vores medarbejdere kan yde hjælp i henhold til turistinformation.

TURISTINFORMATION OG BUTIK

Lene Eriksen
Kustodeansvarlig
leer@museumsalling.dk